L’EMPRESA

QUI SOM, QUE FEM & D’ON VENIM


 

Produccions Ornamentals Cort Rovira SL, es crea a través de la 3a generació, seguint la tradició familiar amb més de 60 anys d’experiència en el món de la jardineria i de la planta ornamental. Coneixements obtinguts gràcies a la titulació de Mestre Jardiner, aportem a oferir les millors plantes de producció pròpia i sempre millorant la qualitat, pensant constantment en poder satisfer totes les necessitats dels nostres clients.

Anys d'esforç i evolució constant, ens hem convertit en l'única empresa d'horticultura ornamental de la província de Tarragona que pot oferir els seus productes dins de la millor relació qualitat - preu, produïts a Km 0.

Cada vegada diversifiquem més la nostra producció, per a què pogueu gaudir d’una àmplia gamma de plantes. A més, si desitgeu qualsevol producte que no tinguem en les nostres instal·lacions, fem el possible per trobar-lo.

INSTAL·LACIONS

Comptem amb una superfície total de 3 Ha de les que 20.000 m2 estan ocupats per hivernacles dedicats a la producció i cultiu propi, amb el fi d’obtenir el millor producte. A més, de tindre l'espai adient per la venda al públic dins de la mateixa superficie.

Els hivernacles estan equipats amb la millor tecnologia perquè les plantes puguin desenvolupar-se en òptimes condicions i sota precisos sistemes de control. Per a això disposem de mantes tèrmiques, calefacció, taules elevades fixes i mòbils, reg individualitzat per planta, sistema de fertirrigació, cambra de fred, tractaments fitosanitaris centralitzats, llums per fotoperiodisme i magatzems de càrrega i descàrrega centralitzats.

A més, us facilitem tot un ventall de serveis a la vostra disposició, així com, un assesorament tècnic exclusiu, gràcies al nostre mestre jardiner; una àmplia zona d’aparcament on podran càrrega i descàrrega per a tot tipus de vehicles, etc.

CULTIU

La nostre producció es diversifica durant les èpoques de primavera-estiu i tardor-hivern, on tota la producció es rega i s’aporta els nutrients essencials a la planta mitjançant el sistema del gota a gota o per aspesió. Sempre tenint cura des del principi fins el final, passant pels processos d’arrelament, producció i venda, fent un seguiment del cultiu continu, garantint un producte de màxima qualitat.

Per tal de que pugueu gaudir de totes les plantes pel vostre jardí / blacó com a casa, disposem d'una gran varietat de plantes i arbres, com ara, planta de temporada, planta petita, arbusts, arbres, palmàcies, coníferes, etc. A més, incorporem i us facilitem plantes que resisteixen bé el nostre clima i la nostra terra, amb l'objectiu de proporcionar una jardineria sostenible més mediterrània, més respectuosa amb l’entorn i el medi ambient.

Tot el nostre esforç va dirigit a garantir un producte de la màxima qualitat, i per això comptem amb unes modernes instal·lacions, la tecnologia més avantguardista i un equip humà i professional obstinat a aconseguir-ho.